Medior SEO specialist Haarlem: wat is het verschil met een junior en een senior medewerker?

Ben je wel eens gestuit op een vacature Medior SEO specialist Haarlem? Dara zou jij als je door wilt groeien binnen de wereld van de SEO dan prima op kunnen reageren. Overigens is het dan wel goed om te weten wat een Medior SEO specialist Haarlem dan precies is en wat bijvoorbeeld het verschil is tussen junior en senior. Daarom leggen we je op deze plaats uit wat Medior SEO specialist Haarlem nou eigenlijk precies inhoudt. 

Wat doet een Medior SEO specialist Haarlem eigenlijk precies?

Om te weten wat Medior SEO specialist Haarlem precies is, is het goed om de termen medior, senior en junior eens nader te duiden. Op basis daarvan kun je prima inschatten of de vacature Medior SEO specialist Haarlem wellicht iets voor jou is. Kijken we naar een junior functie, dan doelen we op een startersfunctie. Je kunt de term junior ook wel vervangen door ‘aankomend’ of ‘beginnend’. Ook worden wel eens de termen assistent of trainee gebruikt. 

Als junior ben je nog niet uitgeleerd en niet volleerd

Heb jij een medior functie, dan ben jij iemand die al enige tijd ervaring heeft, maar nog niet uitgeleerd en niet volleerd is. Je kunt dus zeker nog doorgroeien. Kijken we naar een senior specialist, dan kijken we naar iemand die veel ervaring heeft in een bepaald vakgebied. Je wordt dan als een expert gezien. Als senior medewerker heb je vaak een aantal extra taken, taken die nog niet door mensen die junior of medior zijn uitgevoerd kunnen worden. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan acquisitietaken of begeleidingstaken. 

Als medior medewerker word je nog steeds begeleid en krijg je feedback

Heb jij een junior functie, dan wordt je in de meeste gevallen zeer intensief begeleid, bijvoorbeeld dus door een senior medewerker. Je komt dan vaak nog niet verder dan de wat kleinere projecten en opdrachten en je ontvangt zeer regelmatig feedback. Als junior begin je voorzichtig aan de opbouw van een netwerk. Ben jij medior, dan worden al jouw taken zelfstandig toevertrouwd. Toch word je bij de grotere projecten nog steeds begeleid en ontvang je feedback. Wel word je gevraagd om mee te werken en te denken over strategische zaken en de visie van een onderneming. 

Je praat nadrukkelijk mee over de koers van het bedrijf

Als jij jezelf senior mag noemen, dan word je gezien als een expert. Ook heb je dan vaak een rol bij het begeleiden van de junior en de medior medewerkers. Ook wordt je vaak verantwoordelijk voor een deel van de acquisitie van nieuwe opdrachten voor een onderneming. Als senior word je geacht een breed netwerk te hebben. Bovendien word je geacht bepaalde targets te halen, targets die je moet halen. Vaak is daar meteen ook een prestatieloon aan gekoppeld. Ben jij senior medewerker actief, dan beslis je in de regel ook vaak mee over de te volgen koers van een bedrijf. Je hebt dan dus echt iets in de melk te brokkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *